Jaarkalender 2019

De tennisschool en de vereniging werken samen om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door kunt genieten van trainingen en activiteiten en zo het maximale kunt halen uit je lidmaatschap en je tennislessen. Hieronder zie je wat we aanbieden.

De tenniskampen en de tennislessen worden verzorgd door de tennisschool. Inschrijven voor de tenniskampen en de tennislessen doe je via de website.

Alle andere activiteiten op onze kalender worden je aangeboden zodra je lid bent. Via onze maandelijkse nieuwsbrieven en social media accounts hoor je wanneer je je waarvoor kunt inschrijven.

Voor een indruk van de sfeer zie je hieronder ons clubnieuws op onze Facebook pagina. Als lid ontvang je 1x per een nieuwsbrief met clubnieuws en informatie over onze activiteiten. Daarnaast zijn we ook actief op Instagram.

Zoals je ziet kan je bijna het hele jaar door deelnemen aan activiteiten. Daarnaast kan je natuurlijk het hele jaar door lekker vrij spelen op ons mooie hofje! Heb je interesse gekregen in tennissen bij TV Linnaeushof? Kom dan een keertje langs of neem contact met ons op.

August 26, 2019
Wanneer kan je vrij spelen? | TV L'hof

De tennistrainingen gaan weer beginnen en het nieuwe baanschema staat op de site. Op maandag start de tweede groep van de toss vanaf nu weer om ... See more

Toss, vrij spelen, training, competitie

August 22, 2019
TV Linnaeushof | Het Aanval Dubbel Spel

Lekker je dubbelvaardigheden oefenen met het aanval dubbelspel, uitgelegd door onze eigen Rienco
https://youtu.be/w9WHFiP7zbQ

August 19, 2019

Toss is weer in volle gang met borrel achteraf!

August 17, 2019

Nog in de oude kleuren, maar bekend plaatje. Vandaag in het Parool!

August 15, 2019
geheugenvanoost.amsterdam

Wist je dat onze tennisbanen al sinds de jaren '30 van de 20e eeuw bestaan? Het waren eerst gravelbanen en ze werden in de winter ook gebruikt als ijsbaan. Op de website van het Geheugen van Oost kan ... See more

August 11, 2019

Deze week is er geen tenniskamp en kan er dus ooj maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 worden vrij gespeeld. Van 19 t/m 23 Augustus is er wel een tenniskamp.

August 11, 2019

August 7, 2019

De werkzaamheden zijn voorspoedig gegaan en zijn eerder klaar dan gedacht. De banen hebben een nieuwe kleur. Wil je weten wanneer je kunt komen spelen? Tot maandag zijn er geen kampen of activiteiten ... See more

August 5, 2019

Ook voor jeugdleden is het spelen van toernooien een leuke manier om te blijven tennissen tijdens de zomer. Bij de tie breakers hebben ze een leuk jeugdtoernooi.

August 2, 2019
Nederland Tennisland. Ik doe mee!

Wie wil het gezicht worden van tennissend Nederland?
Ze zijn op zoek naar tennisliefhebbers van alle leeftijden en niveaus!
https://www.knltb.nl/overig/nederland-tennisland/

De KNLTB start binnenkort met een hele nieuwe Marketing-Communicatiecampagne. Het thema is: Nederland tennisland. Iedereen doet mee! Dit om te laten zien dat Nederland een echt tennisland is en om te ... See more

« 2 of 6 »