Inschrijven lidmaatschap

Helaas hebben wij een wachtlijst voor senioren, daglidmaatschap is wel mogelijk. Wil je op de wachtlijst komen meld je dan aan met het onderstaande inschrijfformulier.

We krijgen veel vragen over hoe lang het duurt voordat een voorlopige inschrijving omgezet kan worden naar een definitief lidmaatschap. De wachtlijst bestaat pas sinds 1 september 2020 dus wij hebben geen ervaring. Nieuwe leden die op de wachtlijst staan kunnen terecht als leden verhuizen of bv. een blessure hebben en voor lange tijd niet kunnen spelen. Daarnaast hebben we jaarlijks opzeggingen die eindigen op 1 april, dus op dat moment kunnen ook weer nieuwe leden instromen.

Voor tennislessen kun je je wel inschrijven, je hoeft nl. geen lid van de Vereniging te zijn (zie ‘Tennislessen’ op de website)

Inschrijfformulier

  De lidmaatschappen lopen van 1 april t/m 31 maart. Als je lid wordt tussen 1 april en 1 september betaal je het hele jaarbedrag. Als je lid wordt in september betaal je voor de overgebleven 7 maanden. Als je lid wordt in oktober betaal je voor de overgebleven 6 maanden enz. Opzeggen dient te gebeuren voor 31 december van elk kalenderjaar. Dit heeft te maken met onze financiële verplichtingen. Je kunt dan nog vrij spelen tot 1 april.
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
  Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn. Het moet wel een foto zijn waar je gezicht herkenbaar op staat. Je mag je foto ook mailen naar secretaris@tvlinnaeushof.nl
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  Je kunt aangeven per wanneer je lid wilt worden. Bijvoorbeeld per direct of bij de start van het nieuwe verenigingsjaar (1 april) of per een andere datum.
 • Door dit formulier in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van het lidmaatschap bij TV Linnaeushof.
  By submitting this form I agree to the terms and conditions of a membership with TV Linnaeushof.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.