Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tenniskamp 2

juli 13 @ 10:00 juli 17 @ 19:00

Dit jaar organiseren wij ook weer de leukste tenniskampen in Amsterdam. Dit jaar bestaat ons programma ook weer uit een gevarieerd aanbod van tennistrainingen, tennisoefeningen, team – en waterspellen.

Onze populaire Kids kampen (Drive & Fun) op het Linnaeushof zijn zeer geschikt voor kinderen, tussen de 5 en 12 jaar die graag willen sporten en tennissen.

 

SPORTIEF, FUN & LEERZAAM


Zomerkampen in de Vakantie
06 – 10 juli:                € 325,-
13 – 17 juli:                € 325,-
10 – 14 augustus:      € 325,-
* voor kinderen tussen 5-8 jaar is er de mogelijkheid om 3 dagen kamp te doen. De ouder mag zelf kiezen welke 3 dagen dit zullen zijn.  De kosten voor 3 dagen tenniskamp bedraagt € 225,- Uiteraard is het gedurende de week mogelijk om alsnog het aantal dagen te verlengen naar 5 kampdagen.

Tenniskampen voor onze competitief ingestelde kinderen
Dit jaar organiseren wij ook tenniskampen voor kinderen boven de 12 jaar en kinderen die al verder zijn in het spelen van het spel. Kinderen die eigenlijk de hele dag wel willen tennissen en de strijd aan willen gaan met andere tenniskinderen.

– Drive & Competition Kampen: Kinderen met minimaal niveau oranje Tenniskids. Dit kamp is zeer geschikt voor kinderen die op zoek zijn naar meer tennisuitdaging. Leeftijd: vanaf 8 jaar t/m 15 jaar

– Drive & Ambition: Voor kinderen die instapniveau groen Tenniskids hebben.  Dit kamp is geschikt voor kinderen die de hele dag in de meest uitdagende situatie willen trainen en zich willen meten met andere ambitieuze tennisspelers. Leeftijd vanaf 10 jaar t/m 17 jaar

Lees verder en voor overzicht data en kosten:
https://tvlinnaeushof.eu/wordpress/tenniskampen/