Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene ledenvergadering 2019

maart 7, 2019 @ 19:00

Afgelopen donderdag 7 maart was er weer een ALV. Het was een goed bezochte en fijne ledenvergadering. Elsbeth en Matthijs treden af als secretaris en voorzitter en zijn natuurlijk namens de vereniging hartelijk bedankt voor bewezen diensten. Het nieuwe bestuur bestaat uit (van links naar rechts) Pieter (voorzitter), Evelyn (secretaris) & Sjoerd (penningmeester).

Algemene ledenvergadering 2019 1

Tijdens de ALV heeft Sjoerd de financiële verantwoording over 2018 toegelicht. Dit leidde tot goede gesprekken tussen de aanwezigen en het bestuur over de juridische structuur en de ambities van de vereniging. Ook hebben we vanaf nu een kascommissie met dank aan Maud. We zoeken nog iemand die samen met Maud de kascommissie wil verzorgen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Sjoerd via penningmeester@tvlinnaeushof.nl .

Het clubhuis is duidelijk schoner dan een half jaar geleden, maar de banen en een aantal van de faciliteiten hebben duidelijk onderhoud nodig. Het bestuur gaat het onderhoud bespreken met de tennisschool. Verder hebben we besproken dat we een fysiek afhangbord willen en dat we gaan kijken of we als club een AED willen hebben.

Gegevens

Datum:
maart 7, 2019
Tijd:
19:00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

TV Linnaeushof
Linnaeushof 46
Amsterdam, Noord Holland 1098 KM Nederland

Organisator

TV Linnaeushof
E-mail:
info@tvlinnaeushof.nl
Site:
www.tvlinnaeushof.nl