Algemene voorwaarden trainingen

Algemene Voorwaarden en trainingsbepalingen Tennislessen Linnaeushof

1. Voor het volgen van tennislessen is het niet nodig om lid te zijn van Tennisvereniging Linnaeushof.

2. De cursusprijzen voor de tennistrainingen is inclusief baanhuur voor het gehele trainingsblok. De cursusprijzen voor de tennistrainingen zijn exclusief het lidmaatschap van de tennisvereniging.

3. Tennistrainingen worden gegeven van maandag t/m vrijdag van 09.00-23.00 uur.

4. De tennistrainingen worden gegeven op hardcourt banen (internationaal de meest gebruikte soort ondergrond voor tennis). Zorg voor goed schoeizool die geschikt zijn voor deze ondergrond.

5. Een trainingsuur bij onze jeugdtrainingen duurt 45 minuten en een trainingsuur bij onze volwassentrainingen duurt 60 minuten.

6. Bij elke cursus is het gebruik van tennisballen gratis (inbegrepen in de lesprijs) en kan er eventueel een racket geleend worden.

7. Deelname aan een cursus is geheel voor eigen risico.

8. Het trainingsgeld dient voor aanvang van de cursus geheel te zijn voldaan.

9. Verzuimde trainingen zijn altijd voor rekening van de leerling, lessen zijn niet overdraagbaar.

10. Restitutie van het trainingsgeld als gevolg van ziekte, blessures e.d. is niet mogelijk.

11. Om de kans te vergroten dat wij een geschikte traininsplek kunnen aanbieden, vragen wij om minimaal 2 dagen en 3 aanvangstijden aan te geven waarop u beschikbaar bent voor het volgen van de tennistraining.

12. Na de bevestiging van uw inschrijving is het niet mogelijk de trainingen te annuleren; u bent dan het volledige trainingsgeld verschuldigd.

13. Bij inschrijving gaat de cursist akkoord met de door de Tennisschool toe te wijzen tennistrainer.

14. Afspraken met betrekking tot lesuitval wegens onbespeelbare banen. Van de 19 trainingsweken per trainingsblok zijn wij verplicht om minimaal 17 trainingen daadwerkelijk te geven. Hierbij houden wij rekening met dat tennis een buitensport is en kans aanwezig is dat door slecht weer de banen onbespeelbaar zijn

15. In geval van onvoorziene omstandigheden waardoor de tennistrainer een training niet kan geven, wordt de training gegeven door een andere tennistrainer of wordt de training ingehaald.

16. Voor uzelf, uw medecursisten en voor de tennistrainer is het belangrijk dat uw op tijd aanwezig bent voor de training

17. Als u verhinderd bent, verzoeken wij u dit door te geven via tennisles@tvlinnaeushof.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bericht op tijd bij de trainer binnen komt zodat hij hier rekening mee kan houden met de trainingsvoorbereiding

18. Voor een optimale concentratie van de kinderen die tennistraining hebben, vragen wij de ouders om tijdens de training NIET op de tennisbaan plaats te nemen.

19. De Tennisschool mag uw e-mailadres gebruiken om u informatie over de trainingen en andere tennisactiviteiten op tennispark Linnaeushof te sturen.

20. Voor vragen en opmerkingen over trainingen en andere tennismogelijkheden op Tennispark Linnaeushof, kunt u altijd bij tennistrainer of administratie van de tennisschool terecht (tennisles@tvlinnaeushof.nl)