Jaarkalender 2020-2021

De tennisschool en de vereniging werken samen om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door kunt genieten van trainingen en activiteiten en zo het maximale kunt halen uit je lidmaatschap en je tennislessen. Hieronder zie je wat we aanbieden. Dit jaar is een deel van de activiteiten niet doorgegaan vanwege de corona crisis, maar gelukkig kunnen we weer opstarten. In juni wordt gestart met de jeugd clubkampioenschappen. De toss en de tennislessen zijn weer begonnen. In juli en augustus zijn er weer tenniskampen en in het najaar competitie. De andere activiteiten hangen af van de richtlijnen vanuit het RIVM en de KNLTB.

De tenniskampen en de tennislessen worden verzorgd door de tennisschool. Inschrijven voor de tenniskampen en de tennislessen doe je via de website.

Alle andere activiteiten op onze kalender worden je aangeboden zodra je lid bent. Via onze maandelijkse nieuwsbrieven en social media accounts hoor je wanneer je je waarvoor kunt inschrijven.

Voor een indruk van de sfeer zie je hieronder ons clubnieuws op onze Facebook pagina. Als lid ontvang je 1x per een nieuwsbrief met clubnieuws en informatie over onze activiteiten. Daarnaast zijn we ook actief op Instagram.

Zoals je ziet kan je bijna het hele jaar door deelnemen aan activiteiten. Daarnaast kan je natuurlijk het hele jaar door lekker vrij spelen op ons mooie hofje! Heb je interesse gekregen in tennissen bij TV Linnaeushof? Kom dan een keertje langs of neem contact met ons op.

August 4, 2020

Inspelen voor de toss. Iedere maandagavond en donderdagochtend is het tijd voor een van de gezelligste club momenten van de week!
Lekker tennissen met verschillende mensen, genieten van ... See more

July 24, 2020

Er zijn ondanks de corona beperkingen nog een aantal toernooien deze zomer voor de liefhebbers. Als je mee wilt doen let dan goed op de richtlijnen bij de club waar je op bezoek bent! Veel ... See more

July 15, 2020
Foto's uit het bericht van TV Linnaeushof

Zomeravond op het hofje, genieten van het mooie tennisweer!

July 9, 2020
Drive ITT

Tenniskamp! Ook met regen wordt er getennist

Tenniskamp drive itt rocks. Veel binnen door de regen maar er wordt heel veel getennist!!! En met veel drive en toewijding!!! @ Amsterdam-Oost

July 7, 2020

Een mooie manier om je wedstrijd scherpte te oefenen voor de najaarscompetitie: een wedstrijd volgens het fast four format. Wedstrijden duren dan een half uur tot 3 kwartier.

July 5, 2020

Vanwege de corona crisis komen er nog een paar inhaallessen aan. Hieronder zie je in welke week wat is tijdens de zomervakantie. Je kunt je nog inschrijven voor onze tennislessen in het nieuwe blok! ... See more

July 1, 2020
Foto's uit het bericht van TV Linnaeushof

We mogen steeds meer. Het terras mag weer open! Ook mag je weer komen kijken als je kinderen tennissen. Sommige dingen veranderen nog niet zoals het handen wassen en de 1,5 meter. Iedereen heel erg ... See more

June 25, 2020
corona.knltb.nl

We gaan op voorbereiden op de volgende fase. De fase waarbij het clubhuis en terras weer open mogen! We moeten nog even kijken hoe dat precies gaat werken voor ons kleine en gezellige clubhuis. We ... See more

June 25, 2020
Foto's uit het bericht van TV Linnaeushof

Het AD en de KNLTB brengen ieder jaar een gratis tennisspecial uit. Ook dit jaar zit hij weer vol leuke weetjes en artikelen! Er liggen een aantal exemplaren in het clubhuis. Die mag je meenemen!

« 2 of 16 »