Jaarkalender 2020-2021

De tennisschool en de vereniging werken samen om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door kunt genieten van trainingen en activiteiten en zo het maximale kunt halen uit je lidmaatschap en je tennislessen. Hieronder zie je wat we aanbieden. Dit jaar is een deel van de activiteiten niet doorgegaan vanwege de corona crisis, maar gelukkig kunnen we weer opstarten. In juni wordt gestart met de jeugd clubkampioenschappen. De toss en de tennislessen zijn weer begonnen. In juli en augustus zijn er weer tenniskampen en in het najaar competitie. De andere activiteiten hangen af van de richtlijnen vanuit het RIVM en de KNLTB.

Jaarkalender 2020-2021 1

De tenniskampen en de tennislessen worden verzorgd door de tennisschool. Inschrijven voor de tenniskampen en de tennislessen doe je via de website.

Alle andere activiteiten op onze kalender worden je aangeboden zodra je lid bent. Via onze maandelijkse nieuwsbrieven en social media accounts hoor je wanneer je je waarvoor kunt inschrijven.

Voor een indruk van de sfeer zie je hieronder ons clubnieuws op onze Facebook pagina. Als lid ontvang je 1x per een nieuwsbrief met clubnieuws en informatie over onze activiteiten. Daarnaast zijn we ook actief op Instagram.

Zoals je ziet kan je bijna het hele jaar door deelnemen aan activiteiten. Daarnaast kan je natuurlijk het hele jaar door lekker vrij spelen op ons mooie hofje! Heb je interesse gekregen in tennissen bij TV Linnaeushof? Kom dan een keertje langs of neem contact met ons op.

June 4, 2020
Foto's uit het bericht van TV Linnaeushof

Gezellige dagen op het hofje! Vanmorgen was er toss. Daarnaast veel tennis training en vrij spelen!

June 2, 2020

Strippenkaart actie!

Lijkt het je leuk om een keertje een balletje te slaan op het mooiste tennishofje van Nederland met iemand die (nog) geen lid is bij TV Linnaeushof? Dat kan nu! Voor slechts ... See more

May 29, 2020

Het wordt mooi tennisweer en wij zijn open bij Pinksteren!
PS. Vooraf een baan reserveren is verplicht.

May 27, 2020

De knltb heeft de poster met richtlijnen aangepast. De is de nieuwste versie. https://tvlinnaeushof.eu/wordpress/corona-richtlijnen/

May 24, 2020
19 Toffe zomervakantie kampen in en om Amsterdam

Met ons eigen zomerkamp er ook bij! Wie gaat er mee?

May 21, 2020

De meest recente versie van de richtlijnen kan je vinden op https://tvlinnaeushof.eu/wordpress/corona-richtlijnen/

May 21, 2020
www.knltb.nl

De knltb heeft de richtlijnen aangepast, zodra de gemeente akkoord geeft mogen we weer dubbelen!

Zodra we toestemming hebben van de gemeente horen jullie het van ons via de welbekende nieuwsbrief ... See more

May 18, 2020
Corona richtlijnen TV Linnaeushof | TV L'hof

Lukt het een beetje met het volgen van de richtlijnen? Het is soms best ingewikkeld. Daarom hebben we een pagina aangemaakt met de richtlijnen en veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij ... See more

We mogen weer tennissen! We volgen in deze tijden de richtlijnen vanuit de KNLTB. Om ervoor te zorgen dat dat zo blijft verwachten we van iederen dat hij of zij

May 14, 2020
Foto's uit het bericht van TV Linnaeushof

Eindelijk weer actie op de banen, heerlijk! Zijn jullie al geweest?

May 11, 2020
Hooikoorts of COVID-19?

Het hooikoorts seizoen is er weer. En dat leidt tot de volgende vragen: mag je tennissen met hooikoorts? En hoe weet je dat het hooikoorts is en geen corona?

Antwoord: je mag tennissen met ... See more

Hoe weet je of je hooikoorts hebt of COVID-19 (coronavirus). Kijk naar de overeenkomsten en de verschillen in het filmpje.

« 2 of 15 »