Jaarkalender 2020-2021

De tennisschool en de vereniging werken samen om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door kunt genieten van trainingen en activiteiten en zo het maximale kunt halen uit je lidmaatschap en je tennislessen. Hieronder zie je wat we aanbieden. Dit jaar is een deel van de activiteiten niet doorgegaan vanwege de corona crisis, maar gelukkig kunnen we weer opstarten. In juni wordt gestart met de jeugd clubkampioenschappen. De toss en de tennislessen zijn weer begonnen. In juli en augustus zijn er weer tenniskampen en in het najaar competitie. De andere activiteiten hangen af van de richtlijnen vanuit het RIVM en de KNLTB.

De tenniskampen en de tennislessen worden verzorgd door de tennisschool. Inschrijven voor de tenniskampen en de tennislessen doe je via de website.

Alle andere activiteiten op onze kalender worden je aangeboden zodra je lid bent. Via onze maandelijkse nieuwsbrieven en social media accounts hoor je wanneer je je waarvoor kunt inschrijven.

Voor een indruk van de sfeer zie je hieronder ons clubnieuws op onze Facebook pagina. Als lid ontvang je 1x per een nieuwsbrief met clubnieuws en informatie over onze activiteiten. Daarnaast zijn we ook actief op Instagram.

Zoals je ziet kan je bijna het hele jaar door deelnemen aan activiteiten. Daarnaast kan je natuurlijk het hele jaar door lekker vrij spelen op ons mooie hofje! Heb je interesse gekregen in tennissen bij TV Linnaeushof? Kom dan een keertje langs of neem contact met ons op.

April 11, 2021

Van het weekend is tussen de buien door weer volop getennist. Het was koud, maar mooi tennisweer.

April 11, 2021
www.ad.nl

De AD jaarlijkse tennisspecial is er weer! Veel leesplezier

March 31, 2021

Lekker lente weer met volle banen op ons hofje!

March 31, 2021
Foto's uit het bericht van TV Linnaeushof

Heb jij je al ingeschreven voor de tenniskampen op ons hofje? Vandaag is de laatste dag vroegboekkorting https://drive-itt.nl/tenniskampen/

March 31, 2021

Zie voor alle coronamaatregelen onze website: https://tvlinnaeushof.eu/corona-richtlijnen/

March 30, 2021
Voorjaarscompetitie verder uitgesteld naar begin juni (week 22)

Wordt vervolgd

Het kabinet heeft vorige week aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen worden verlengd tot tenminste 20 april. Tennis en padel buiten is mogelijk, maar georganiseerde wedstrijden zoals ... See more

March 24, 2021

Er staat een mooi interview in de brugkrant met onze voorzitter. Veel leesplezier!
Je kunt de brugkrant downloaden via https://debrugkrant.nl/

March 16, 2021
Rijksoverheid

Vanaf vandaag mag je weer dubbelen!

Ook volwassenen vanaf 27 jaar kunnen vanaf 16 maart onder voorwaarden gezamenlijk sporten op sportaccommodaties buiten. Daarnaast zijn vanaf 16 maart zwemlessen toegestaan voor kinderen tot en met 12 ... See more

March 10, 2021

Er verandert niet veel in de corona-richtlijnen (avondklok en basisregels blijven hetzelfde), maar per 16 maart mogen we wel weer dubbelen!
https://tvlinnaeushof.eu/corona-richtlijnen/

March 7, 2021
Tennisbanen voor ATC Sloterplas Amsterdam

Een goede petitie voor behoud van altc sloterplas. Er zijn al veel te weinig tennisbanen in Amsterdam. Nu dreigen 1000 leden van sloterplas hun banen kwijt te raken. Teken jij ook ... See more

Steun de Amsterdamse tennisvereniging ATC Sloterplas, die dreigt te verdwijnen omdat er geen tennisbanen beschikbaar zijn.

« 1 of 18 »