Voorjaarscompetitie 2019


 UITERSTE INSCHRIJFDATUM VOOR DE VOORJAARSCOMPETITIE = 2 JANUARI 2019
Er is nog plek voor:
– extra spelers voor het dames- en mannenteam voor de vrijdagavond, niveau 7/8/9 
– 2 hele teams voor de zaterdag; mocht je dus met een geheel (vrienden)team willen aanmelden voor de competitie, dan is dat mogelijk!

Word lid van TV Linnaeushof en meld je voor 2 januari 2019 aan voor de competitie

De voorjaarscompetitie komt er weer aan! De competitie is een leuke en vooral zeer gezellige manier om gedurende 7 wedstrijddagen in het lentezonnetje wedstrijden te spelen. Er zijn meerdere speelsoorten en omdat je wordt ingedeeld op speelsterkte, zal je tegen spelers van je eigen niveau spelen. 

Dit zijn de verschillende competities:

  • Vrijdagavond competitie: hier vorm je een team met minimaal 4 personen en speelt je team 4 dubbels op een avond. 
  • Zaterdag competitie: hier vorm je een team met minimaal 4 personen en speelt je team 4 enkels en 2 dubbels. Het kan verschillen of je ‘s ochtends of ‘s middags speelt. Omdat de teams die vorig jaar competitiespeelden nu voorrang krijgen, zijn er al wat plekken opgevuld, maar er kunnen nog 2 of 3 teams voor de zaterdag ingeschreven worden, dus nog genoeg mogelijkheden!
  • Zondagavond competitie: heb je speelsterkte 8 of 9 en heb je nog nooit competitie gespeeld en vind je het nog een beetje spannend (wat overigens nergens voor nodig is :-))? Dit is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met de competitie. Hier vorm je een team van minimaal 3 personen, waarbij het niet uit maakt hoeveel vrouwen/mannen in het team zitten, omdat je 2 dubbels speelt waarbij dit gemixt wordt (dus het kan zo zijn dat 2 vrouwen tegen een man & vrouw koppel spelen). 

De kosten voor de competitie bedragen 90 euro per team. Hiervan wordt de inschrijving bij de KNLTB betaald en krijg je bij elke thuiswedstrijd 4 blikken nieuwe ballen, die je team daarna ook mag houden. 

Het meedoen aan de competitie is niet alleen erg goed voor je tennisspel en conditie, het is bovenal ontzettend gezellig! Lijkt het je leuk om competitie te spelen en heb je wat tennismaatjes (bijvoorbeeld van de maandagavond toss) waarmee je een team wilt vormen, geef dat dan op en dan doen wij ons best om jullie samen in een team te plaatsen! Let wel op: je moet lid zijn van onze club om mee te kunnen doen, dus als je maatjes van buiten de club hebt, dan zullen zij zich eerst moeten aanmelden bij TV Linnaeushof. 

Je kunt je via deze link inschrijven voor de Voorjaarscompetitie 2019: https://goo.gl/forms/nm1HIxCysL9knDaE3
Vragen of behoefte aan nog wat meer informatie over de Voorjaarscompetitie? Dan kun je ons natuurlijk ook mailen op competitie@tvlinnaeushof.nl