Jaarkalender 2020-2021

De tennisschool en de vereniging werken samen om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door kunt genieten van trainingen en activiteiten en zo het maximale kunt halen uit je lidmaatschap en je tennislessen. Hieronder zie je wat we aanbieden. Dit jaar is een deel van de activiteiten niet doorgegaan vanwege de corona crisis, maar gelukkig kunnen we weer opstarten. In juni wordt gestart met de jeugd clubkampioenschappen. De toss en de tennislessen zijn weer begonnen. In juli en augustus zijn er weer tenniskampen en in het najaar competitie. De andere activiteiten hangen af van de richtlijnen vanuit het RIVM en de KNLTB.

De tenniskampen en de tennislessen worden verzorgd door de tennisschool. Inschrijven voor de tenniskampen en de tennislessen doe je via de website.

Alle andere activiteiten op onze kalender worden je aangeboden zodra je lid bent. Via onze maandelijkse nieuwsbrieven en social media accounts hoor je wanneer je je waarvoor kunt inschrijven.

Voor een indruk van de sfeer zie je hieronder ons clubnieuws op onze Facebook pagina. Als lid ontvang je 1x per een nieuwsbrief met clubnieuws en informatie over onze activiteiten. Daarnaast zijn we ook actief op Instagram.

Zoals je ziet kan je bijna het hele jaar door deelnemen aan activiteiten. Daarnaast kan je natuurlijk het hele jaar door lekker vrij spelen op ons mooie hofje! Heb je interesse gekregen in tennissen bij TV Linnaeushof? Kom dan een keertje langs of neem contact met ons op.

July 4, 2021

Ons jeugdteam van 11-14 jaar is kampioen geworden in de gele competitie, van harte gefeliciteerd aan Abel, Kai, Jack, Seth en Elijah!

June 28, 2021

Mooi artikel over onze jeugdtoss

June 23, 2021

June 19, 2021

Zoals onze premier al zei: Blijf goed op de 1,5 meter letten. Gelukkig mag er met dat credo in gedachten per 26 juni weer meer!

June 17, 2021

June 17, 2021

June 17, 2021

June 17, 2021

June 17, 2021

June 17, 2021